A Téli Sportágválasztó rendezvényre való belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

FONTOS INFORMÁCIÓ A Téli Sportágválasztó a Műjégpálya jégfelületén kb. 2000 m2-en és a jégpálya mögötti kb. 10 000 m2-en betonos, havas területen kerül megrendezésre. A Téli Sportágválasztó rendezvény bejárata nem a Városligeti Műjégpálya főbejárata lesz, hanem attól kb. 250 méterre található oldalsó, felmolinózott kapun keresztül lehet bejönni a látogatóknak a REGISZTRÁCIÓS sátraknál.

A közönségkorcsolyázás a Műjégpálya kb. 12 000 m2-es jégfelületén – a Téli Sportágválasztó rendezvénytől függetlenül – zavartalanul működik, melyhez korcsolyajegyet a megszokott módon a főbejáratnál kell váltani. A belépőjeggyel rendelkező korcsolyázók a Téli Sportágválasztó rendezvényre a Regisztrációs pultnál kapott karszalaggal természetesen díjmentesen át tudnak jönni, de a Téli Sportágválasztó látogatói a nagy jégfelületen csak belépőjegy megváltásával tudnak korcsolyázni!

A Téli Sportágválasztón megjelenő sportágak kipróbálása és a rendezvényen való részvétel saját felelősségre történik! A rendezvényre az időjárási viszonyoknak megfelelő téli ruházat és lábbeli használata ajánlott, hiszen az egyes téli sportági helyszínek és azok megközelítési útvonala csúszós, jeges lehet!

Téli sportágválasztó