Fittség önsanyargatás nélkül

Fittség önsanyargatás nélkül

Elhatározzuk, hogy most már pedig elérjük az álomalakunkat, és a tükörbe nézve egy mosolygós, elégedett arc fog ránk visszanézni. Elmegyünk az edzőterembe, különböző táplálkozási formáknak nézünk utána, megtervezzük a napi étkezést, csomó energiánk rámegy, esetleg még méregdrága táplálékkiegészítőket is veszünk. Elköltöttünk egy vagyont, ennek ellenére mégsem olvadnak le rólunk a kilók, hiába a sok erőfeszítés, kardio, koplalás.

Ugye számodra is ismerősek az alábbiak?

 • Mindent bele kell adni annak érdekében, hogy sikert érj el (például lefogyni, karcsúnak lenni)
  és sikerélményed legyen.
 • Kitartónak kell lenned annak érdekében, hogy eredményeid lehessenek.
 • Céljaidat csak akkor érheted el, ha vasakarattal küzdesz.

Lehetne még folytatni a sort, azonban van itt egy nagy bökkenő.

Mégpedig az, hogy nagyon nem mindegy, milyen mozgásformát, milyen edzést végzünk. Ugyanis mindannyian különbözőek vagyunk. Ami másnak, például az edzőtársunknak megfelel, az nekünk talán nem.

Ezért mindenek felett a legfontosabb, hogy a testmozgással olyan irányba induljunk, ami a genetikai adottságainknak a legjobban megfelel.

Amennyiben nem a saját, egyedi testi adottságaink szerint sportolunk, akkor minden lépés, amit nem megfelelő irányba teszünk, hátráltatni fogja a kívánt eredmény elérését. Ez akkor is igaz, ha átmenetileg úgy tűnik, hogy jó irányba haladunk.

Például liftezünk éveken át a testsúlyunkkal, és már nagyon utáljuk, hogy már megint több a súlyunk, mint amennyi az elhatározásunk előtt volt.

A tartós eredményt egyénreszabás nélkül… felejtsük el! Ilyen csak a reklámokban létezik.
Ezen túl a személyidegen sport vagy edzésterv komoly sérülésveszéllyel jár.

Kevés dolog tudja olyan hirtelen, és határozottan megtörni az ember lelkesedését, mint egy sérülés. Pedig ne legyenek illúzióink. Amennyiben nem az alkatunknak megfelelő testmozgást végezzük, a különböző sérülések előbb-utóbb jönni fognak.

Mindezeket több évtizednyi vizsgálati tapasztalat birtokában írjuk, melynek során nagyon sok csalódástól sikerült megmentenünk a hozzánk fordulókat.

Fogyás kalória testalkat szerint

„Négy gyermeket szültem, majd elhatároztam, hogy lefogyok. Barátnőimmel elkezdtem a spinningelni. Mindent beleadtam, hogy elérjem a céljaimat, de csak nem jöttek az eredmények. El voltam keseredve a sikertelenség miatt. Ekkor került a képbe a mitsportoljak.hu. Mivel már nagyon sok embernek segítettek, gondoltam miért ne tudnák nálam is megtalálni a sikertelenség okát.

Egy néhány perces vizsgálatból meg is tudtam, hogy az én testalkatomnak a magas intenzitású spinning nem csak hogy nem felel meg, de még hízhatok is tőle. Ezen akkor nagyon csodálkoztam, mert addig úgy gondoltam, hogy a nagy intenzitás eredményes lesz a fogyás szempontjából, mert több kalóriát égetek el, mint amennyit megeszek. De rá kellett jönnöm, hogy ez egy nagy tévedés volt, pedig vadul számoltam a kalóriákat (igaz, a testem nem ismeri a matekot).

Szóval megfogadtam a szakemberek tanácsait, aminek a lényege az volt, hogy az én testalkatomnak alacsony intenzitású edzésre van szüksége. Ez meg is hozta az eredményt. Három év alatt 18 kg-tól szabadultam meg, önsanyargatás és diéta nélkül. Sőt a számomra így már megfelelő sportolás mellett bőven belefér akár 1 kg fagyi is az esti TV nézés közben! Mit tegyek, ha egyszer nagyon édesszájú vagyok?

ui.1: Nem mellesleg az anyukám, és a nagyapám is nagyon kövér, mert a testalkatuk miatt hízékonyak, mint én is.

ui.2: Mint kiderült, hogy a spinning számomra nem volt megfelelő. Meg is sérült a lábam, ami csak hosszas felépülést követően jött rendbe. Fehér Anita”

A tudományos magyarázata annak, hogy valaki még hízhat is bizonyos testmozgástól, az, hogy egyes testalkatok nem égetnek el magas intenzitáson kalóriát, azaz nem következik be fogyás. Ellenben a magas intenzitás éhséget okoz, és ezért több ételt, azaz több kalóriát fog bevinni a sportoló. Így ahelyett, hogy fogynánk, hízni fogunk. Ez csak egy része a sokkal komplexebb összefüggéseknek. A mérés során felderítjük, hogy mi számodra a legjobb.

Miért is hízhatunk vissza?

A visszahízás megakadályozása megfelelő táplálkozás, diéta és tisztítókúra segítségévelA visszahízás oka nem feltétlenük a kevés vagy nem számunkra megfelelő edzésen múlik. Ha azt tapasztaljuk, hogy könnyen visszahízunk, annak a test önvédelmi funkciója is lehet az oka.

A zsírban oldódó méreganyagok feloldásához a test zsírt tárol. Amennyiben sok méreganyag van a testünkben, úgy ennek megfelelően sok zsírt fog raktározni, azok feloldására.

Ezért a megoldás nem különböző méregdrága szerek, tálálékkiegészítők vagy diéták, amelyek hosszútávon akár még visszavonhatatlanul tönkre is tehetik az ember egészségét.

Számos olyan ügyfelünk volt, akiknél a hiányos vagy szélsőséges táplálkozás felborult hormonháztatást, alvászavarokat, lányoknál menstruációs zavarokat és egyéb közérzeti problémákat okozott. Az optimális testsúly megtartása egy egyszerű, rövid és otthon is gyorsan kivitelezhető tisztítókúrával megoldható. Ehhez a vizsgálat során adunk egy kisfüzetet, amit saját belátásod és időbeosztásod szerint megcsinálhatsz, bármelyik boltban megvásárolható természetes összetevőkkel.

Ahogy ennek az oldalnak a végére értél, bekerültél az emberek azon 0,1%-ába, akik sokkal mélyebben látják át az összefüggéseket.

Válj egy olyan közösség tagjává, akik sokkal gyorsabban, visszaesések nélkül érik el a céljaikat, miközben folyamatosan javul az egészségük!

Fittség és fogyókúra vizsgálat - jelentkezés

A vizsgálat menete

 1. Jelentkezés
 2. Időpontegyeztetés (helyszín: Csömör)
 3. A helyszínen megtörténik a vizsgálat, kb. fél-egy órával érdemes tervezni.
 4. A kiértékelés után email-ben elküldjük a részletes eredényt és javaslatokat.

A vizsgálat ára: 9990 Ft

Ez körülbelül egy félhavi bérlet ára egy jobban felszerelt konditeremben vagy uszodában.

Fitt akarok lenni önsanyargatás nélkül

Vizsgálaton résztvevők véleményei

 • ⭐⭐⭐⭐⭐
  A tudásanyag mellyel segítik a sportolni vágyók fejlődését, nélkülözhetetlen információk mindenkinek! - Tóth Mátyás

 • ⭐⭐⭐⭐⭐
  Magas színtű teljes kivizsgáláson vettem részt. Profi, kedves csapat. Köszönöm a lehetőséget és a méréseket. - Debreczeni Dóri

 • ⭐⭐⭐⭐⭐
  Nagyon segítőkész, szakértő emberek dolgoznak ezen a helyen. Minden problémára kaptam nem csak választ, hanem megoldást is. Jó szívvel és a legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek!!! - Diós Marietta

 • ⭐⭐⭐⭐⭐
  Kulturált helyszínen ügyfélorientált hozzáállás - végig érezhető, valóban segíteni akarnak! - Zoltán Amler

 • ⭐⭐⭐⭐⭐
  Rövid várakozási idő, rugalmas időpont egyeztetés, kedves fogadtatás, szakszerű ellátás, gyors kiértékelés. - Gergely Ildikó

 • ⭐⭐⭐⭐⭐
  Csupa jót mondhatok Róluk! Rendkívül alapos és maximálisan megbízhatóak! Lassan készülünk a második, illetve a harmadik gyerekünkkel antropometriai vizsgálatra és nem kérdés hogy hova viszem! - Horváth Tünde

 • ⭐⭐⭐⭐⭐
  Egy remek, felkészült csapat vett kezelésbe. Oldott és jó hangulatban telt el a másfél órányi idő. Minden sportolónak és nem sportolónak egyaránt javaslom a vizsgálatot. Sok olyan dologgal szembesülhetünk amikre nem is gondoltunk mind a sport- mind a hétköznapi élet terén. - Varga Béla

Ahol találkozhattál velünk: dieta-fitnesz hvg index kecskemet mtv nepszabadsag nlc-hu nok-lapja sportolj tv2 vas-nepe hetek