Megbízható, kiváló szakemberek, nagy hozzáértéssel. Sportágválasztási tanácsadáson, terheléses vizsgálaton és talp statikai vizsgálaton is részt vett a kisfiam, ahol nagyon kedvesen bántak vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tóth Eszter


Két sportoló gyermekemmel többször is jártunk már Önöknél. Számunkra az antropometriai felmérés is nagyon hasznos volt. Talpbetétet is rendszeresen rendelünk innen, melyek használatával megszűntek a gyermekeim boka- és sarokfájdalmai. Segítőkészek, hozzáértőek, nagyszerű szakemberek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Golyán Gabriella


Gyermekeink 5-6 éves koruk óta sportolnak. A nagyobbik ebben az évben töltötte be 10. életévét, ami azt jelentette számára, hogy diák korosztályban megkezdte versenyzői pályafutását. A versenyengedélyhez szükséges alap sportorvosi vizsgálat CSAK!!!! nyugalmi EKG-t tartalmaz. Mi szerettük volna tudni, hogy egy részletesebb vizsgálat alkalmasnak mutatja-e őt a versenysportra. Persze csak akkor versenyez, ha ő ezt akarja! A nagyobbik gyerkőc esetében került sor a terhelés-élettani vizsgálatra + egyebekre. A vizsgálat azzal az eredménnyel zárult, hogy terhelés során nem megfelelően kap levegőt az orrán, egyébként kimagaslóan teljesített minden tekintetben! (Az, hogy nem megfelelően kap levegőt az orrán azt jelenti, hogy 10 éves korában 1:41,8 alatt futotta a 600 métert és 3:11,98 alatt az 1000 méter!!! Mindkét eredmény korosztályos csúcs! Nem mellékesen diákolimpiai bajnok is 2000 méteres mezei futásban!) A probléma feltárására további vizsgálatok váltak szükségessé a kapott útmutatás alapján. Mára bizonyosságot nyert, hogy lisztatka allergiája van, ami az elvégzett kezelés hatásra teljesen rendeződött. Az újabb tesztek pedig azzal a megnyugtató eredménnyel zárultak, hogy az orrnyálkahártya duzzanata, ami korlátozta a levegő teljes keresztmetszeten történő áramlását, megszűnt! Számunkra nagy megnyugvást ad, hogy elvégeztettük a vizsgálatokat! Így ha kedve tartja, akkor nyugodtan versenyezhet. ui.: Az elért eredményeit azért írtam le, hogy mindenki láthassa nem volt különösebb jele annak, hogy bármi is gátolná a sporttevékenységek végzése során. És mégis!!! Azt gondolom, hogy jól döntöttünk, amikor elvittük a vizsgálatra. A kisebbik jövőre tölti be a 10. életévét. Vele is menni fogunk! Jó egészséget és szép napot mindenkinek!
Mayer György


Két gyermekünket ( 7 és 11 évesek) vizsgáltattuk meg ezzel a módszerrel. Gyorsan és fájdalommentesen zajlott le a mérés. Ami nagyon tetszett, hogy nem kellett várni. Az megadott időpontra érkezve azonnal munkához is láttak a szakemberek. Kedvesek, gyerekekhez értő, kérdéseinkre kimerítő válaszokat adó embereket ismerhettünk meg. Köszönjük nekik a jó tanácsokat, segítségüket! Biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos, a jövőre tekintve fontos eredményeket kapunk tőlük, melyek segítenek majd egyengetnünk a gyermekeink útját a sport világában :-) Bátran ajánljuk mindenkinek Őket!!!!
Hoffmann-né Leczkési Márta


Egy remek, felkészült csapat vett kezelésbe. Oldott és jó hangulatban telt el a másfél órányi idő. Minden részletre kiterjedő vizsgálatban volt részem, aminek az eredményei után folytathatom a kedvenc sportomat. Minden sportolónak és nem sportolónak egyaránt javaslom a vizsgálatot. Sok olyan dologgal szembesülhetünk amikre nem is gondoltunk mind a sport- mind a hétköznapi élet terén. A javaslatok és tanácsok amelyeket kaptam, szintén hasznosnak bizonyulnak. Köszönöm Máténak, Beának és Robinak mégegyszer!
Varga Béla


Négy gyermeket szültem, majd elhatároztam, hogy lefogyok. Barátnőimmel elkezdtem a spinningelni.
Mindent beleadtam, hogy elérjem céljaimat, de csak nem jöttek az eredmények. El voltam keseredve a sikertelenség miatt, majd rátaláltam a mitsportoljak.hu weboldalra. Láttam itt, hogy már nagyon sok embernek segítettek, gondoltam miért ne tudnának nekem is megtalálni a sikertelenségem okát. Egy néhány perces vizsgálatból meg is tudtam, hogy az én testalkatomnak a magas intenzitású spinning nem csak, hogy nem felel meg, de még hízhatok is tőle. Ezen akkor nagyon csodálkoztam, mert addig úgy gondoltam, hogy a nagy intenzitás eredményes lesz a fogyás szempontjából, mert több kalóriát égetek el, mint amennyit megeszek. De rá kellett jönnöm, hogy ez egy nagy tévedés volt, pedig vadul számoltam a kalóriákat (igaz, a testem nem ismeri a matekot). Szóval megfogadtam a szakemberek tanácsait, aminek a lényege az volt, hogy az én testalkatomnak alacsony intenzitású edzésre van szüksége. Ez meg is hozta az eredményt. Három év alatt 18 kg-tól szabadultam meg, önsanyargatás, és diéta nélkül. Sőt a számomra így már megfelelő sportolás mellett bőven belefér akár 1 kg fagyi is az esti TV nézés közben. Mit tegyek, ha egyszer nagyon édes szájú vagyok.

ui.: nem mellesleg az anyukám, és a nagyapám is nagyon kövér, mert a testalkatuk miatt hízékonyak, mint én is.
Fehér Anita


2014 augusztusában jártunk Önöknél triatlonos lányommal, aki akkor testileg, lelkileg egyaránt mélyponton volt romló teljesítménye miatt. A csatolt képekkel szeretném megköszönni Dr Petrekanits Máténak, hogy elindított minket azon az úton, amin lassanként haladva lányom visszanyerte egészséges és boldog mosolyát! A képek az idei Keszthely Triatlononon készültek.
Köszönjük Önöknek ezt a lehetőséget!
Molnárné Fórizs Katalin, Molnár Sára édesanyja


Gyermekem futó atlétaként évekig nyert versenyeket hosszútávon. Majd egyre gyengébben teljesített. Keresve az okot, rátaláltam Dr. Petrekanits Mátéra. A tanár úr megállapította, hogy gyermekem testében az izom és a csont mennyisége magas, ilyen adottságokkal remek sprinter lehetett volna. Ezt követően a tanár úr tanácsára rövidebb távon kezdett versenyezni, aminek hatására javultak is az eredményei, de sprinter már soha többé nem lehet belőle. Ugyanis jó néhány éve nem az alkatának megfelelően edzették, ami mára már visszafordíthatatlan.
Bánhegyi Péter


Deák Zsombor többszörös világ kupa dobogós triatlonista vagyok.
Terhelés-élettani vizsgálaton voltam önöknél, ahol nagyon sok hasznos dolog kiderült. Akkor még nemzeti szinten versenyeztem és több kisebb problémám volt sérülésekkel. A vizsgálat után több dolgon is változtattam. Ez segített hozzá, hogy egy év múlva nemzetközi szinten jegyzett eredményeim legyenek!

Azóta a világot bejártam, mint profi triatlonos. Ezért köszönettel tartozom önöknek!
Deák Zsombor


A gyermek helyes sportágválasztását nagyban elősegíti a sportantropometriai mérés, specifikusan a személy adottságaihoz mérten. Így maga a szülő, a gyermek és az edző is egy olyan képet kap, ami pontosan tükrözi a gyermek jelenlegi fizikai állapotát és egy olyan fejlődési irányt mutat, hogy mi az a lehetséges cél, amit a jövőben, megfelelő edzéssel elérhet. A mérést országos szinten és minél hamarabb be kell vezetni a fejlődés elindítása érdekében! Sajnos ma Magyarországon még mindig az a téves hiedelem él, hogy az edző szeme mindent lát. Erre régebben lehetett alapozni, ma már téves információkat közölhet. A jelenben és a jövőben is a versenysport mögött ott van és ott lesz a tudomány. Hogy Magyarország 10-15 év múlva is eredményeket tudjon elérni világeseményeken, olimpián, nemzetközi versenyeken, ahhoz ennek a felmérésnek minden évben meg kell történnie az egész országban, hogy a megfelelő korban, a megfelelő sportolót ki tudjuk választani és ez által sikert és elismerést szerezve Magyarországnak a jövőben.
Koncz Lóránt V. kerületi Önkormányzat,
Társadalmi és Külkapcsolati Osztály


A fiam focizni tanul. Jelenleg kapus. Az edzője ajánlotta ezt a vizsgálatot, hogy a későbbiekben ne érje csalódás a magassága miatt.
Markovics Péter


A sportantropometriai méréssel szakszerűen segítik a családokat egy nagyon fontos döntés meghozatalában: mely sportágban lehet eredményes a gyermek? Már a versenyszerű vagy a szabadidő sportnak a gyermek életmódjában való rendszeres jelenléte is nagyon fontos elhatározás, de a hosszú távon működő, kapkodástól mentes döntés vezethet csak sikerekkel kecsegtető sportághoz. Ez akár felnőtt korig tartó rendszeres mozgást jelenthet a kellő motiváltság miatt. Sajnos sokszor látom, hogy a szülők össze-vissza kapkodva vagy kényelmi szempontjaik alapján erőltetik gyermekükre azt a sportágat, mely számára nem okoz örömet.
Tölgyszéki Papp Attila igazgató,
Váci Utcai Ének-zenei Általános iskola


Tavaly júniusban voltam Önöknél terheléses vizsgálaton ahol már könnyített játékos atlétikát ajánlottak. Betartottam a tanácsukat és sikeresen felkészültem hétpróbában a Veterán EB-re. Az 50 éves nők között 4. helyezést értem el. A Kedves Doktor Úrnak pedig igaza volt, hogy nem sokat kell edzeni, hanem ésszel. Köszönöm a segítségüket, további sikeres munkát kívánok mindenkinek!
Zarnóczay Klára


Nagyon profi és kedves kis csapathoz sikerült eljutnunk, várakozási idő nélkül, oldott segítőkész hangulatban telt a vizsgálat. Sok olyan információt kaptunk ami segíteni fog a jövőben. Kiválóan éreztük magunkat !!! Köszönjük!!!
Berecz Andrea


Eddig nagyon bevált a talpbetét, amit a gyerekeknek rendeltem, olyannyira, hogy folyton pakolgatják egyik cipőből a másikba. Első viseléskor szokatlannak találták, de hamar megszokták, ami azért is jó, mert igen nagy szükségük van a viselésére. Hogy lehetőség szerint egész nap hordhassák, beszerzek még egy-egy párt mindkettőjüknek. Bárcsak korábban találkoztunk volna ezzel a remek termékkel!
Monostori Dóra


Csupan jót mondhatok Róluk! Rendkívül alapos és maximálisan megbízhatóak! Lassan készülünk a második illetve a harmadik gyerekünkkel antropometirai vizsgáltatra és nem kérdés hogy hova viszem!
Üdvözlettel Horváth Tünde


Nyílt, jó hangulatú szakmai-emberi beszélgetés, tanácsadás.
Varga Szabolcs


Köszönjük szépen a kedves, alapos vizsgálatot, a felvilágosítást, a hasznos tanácsokat.
Bácsalmási Erika


Meg voltam elégedve a szolgáltatásokkal. Jómagam nem tartozom az élsportolók közé, viszont mindenképpen hasznosnak találtam a vizsgálatokat, ugyanis olyan egészségügyi problémáimra is fény derült, melyekről korábban nem tudtam, és más vizsgálatok során eddig nem derültek ki. Úgy érzem, már többet tudok magamról, és új lehetősegeim nyíltak arra, hogy rendbe hozzam az egészségemet. Maga a vizsgálat rendben, barátias légkörben zajlott, közben a doktor Úrral is
lehetett egy jót beszélgetni. :)
Matejka Márton


Nagyon boldog vagyok, hogy elmentünk Önökhöz antropológiai vizsgálatra. Az is kiderült, hogy a fiam sarkán a gyulladást mi okozza! Eddig a tüneteket kezeltük de miután kértünk talpterhelés vizsgálatot is kiderült, hogy mi is az igazi probléma és egyből kaptam rá megoldást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!:) Nagyon kedvesek és a felmerülő kérdésekre örömmel adnak választ. A gyermek magától jön és kéri, hogy csináljuk a talptornát amit ajánlottak, mert látta ő is a képet a talpáról és nagyon meglepődött. Még egyszer köszönjük!:)
Kaszab Zsuzsa


A tudásanyag mellyel segítik a sportolni vágyók fejlődését, nélkülözhetetlen információk mindenkinek!
Tóth Mátyás


Kulturált helyszínen ügyfélorientált hozzáállás – végig érezhető, valóban segíteni akarnak!
Amler Zoltán


Reszletes elözetes tajekoztatas, nagyon kedvesek, segitökeszek es pontosak. A megbeszelt idöpontot meg a legnagyobb kaoszban elök sem felejthetik el, mert rendszeres tajekoztato es emlekeztetö email jön. Azon felül, hogy maga a modszer is nagyon erdekes, sok-sok evre visszanyulo tapasztalattal rendelkezö szakemberek kezebe kerül itt az ember, es az eredmeny neha megdöbbentö lehet.
Hodor Virág


A vizsgálattal teljes egészében elégedettek voltunk (gyors válasz a jelentkezésre, megfelelő időpont, útbaigazítás a vizsgálat helyszínére, gyors vizsgálat, megfelelő tájékoztatás, eredmény amikorra ígérték)
Sárközy Szilvia


„Kb. 7-8 éve volt probléma a gyomrommal. Nem volt normális székletem állandóan puffadt és görcsölt a hasam. Mérkőzések közben is állandó görcseim voltak, ami hátráltatott a teljesítményemben, meccsek után pedig mindig hasmenés és elviselhetetlen gyomor fájdalom. Rengeteg vizsgálaton vettem részt, beleértve a gyomortükrözést is, de nem találtak semmi problémát. 2008. szeptemberben jött ki Silye Gabriella a Vasas pályára és csinálta meg azt vizsgálatot, amiből egyből lisztérzékenységre gyanakodott. Egy hónapig semmilyen lisztes dolgot nem ettem, és már ekkor éreztem pozitív változást. A kontroll vizsgálaton derült ki hogy ez tényleg lisztérzékenység. Azóta amennyire lehet, kerülöm a gluténos ételeket, csak ha nagyon éhes vagyok és nincs más, akkor eszem meg. Kenyeret az első 3-4 hónapban abszolút nem ettem, helyette puffasztott rizst ettem, fogytam is 2-3 kilót. Azóta már eszek kenyeret, de kizárólag gluténmenteset. Tésztákból is csak a kukoricalisztből készültet eszem, süteményeket meg rizs és kukoricalisztből. Otthon minden ételt gluténmentesen készítünk el. Az eltelt egy év alatt szinte teljesen megszűntek a puffadások és a görcsök, helyreállt a székletem és azóta nem volt hasmenésem mérkőzés után. A mérkőzések közbeni görcsök is megszűntek, így a teljesítményem is jobb lett, nem beszélve a közérzetemről.”
Somorjai Tamás


Érdekes cikkek, riportok >>>