Egy friss felmérése szerint átlag két hónapot kell várnunk egy kardiológiai vizsgálat időpontjára, mely így egyben az egyik leghosszabb várólistás ellátási terület, miközben átlagosan fél óránként veszíti valaki életét stroke következtében hazánkban.

Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy sokszor tünetmentesek azok a szívbetegségek (például a veszélyes ritmuszavarok, az ún. pitvarfibrilláció), melyek akár stroke-hoz is vezethet.

Cégünk egy olyan digitális egészségfigyelő eszközt alkalmaz (wiwe mobil ekg), amely a világon egyedülállóan képes jelezni a STROKE és a HIRTELEN SZÍVHALÁL kockázatát. Ezzel a speciális mobil EKG készülékkel, mely klinikai minőségű EKG felvételt készít, akkor is kiderülnek gondok, ha egyébként az embernek nincs semmilyen észlelt panasza. Ezt a vizsgálatot nyugalmi állapotban végezzük. Amennyiben több információra van szükséged a terhelhetőséggel kapcsolatban, akkor javasoljuk a terhelés-élettani vizsgálatot >>>

Nálunk várakozás nélkül vehető igénybe az EKG, a HRV (fittségi index), és a véroxigénszint vizsgálata is.

Sokan nem is tudják, hogy a véroxigén szint az egyik legjelentősebb mutató annak megitélésére, hogy szervezetünk rendben működik-e.

Mi is az a véroxigén szint?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid az oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják.

Mit okozhat a kevés oxigén?

Ha kevés oxigén jut el a sejtekhez, akkor tested egészséges működése veszélybe kerülhet anélkül, hogy bármit is észlelnél. Az oxigénhiány által csökkenhet az energiatermelés, mely tragédiához is vezethet.

Érdemes rászánni egy percet, és kiszűrni a probléma korai jeleit!


ELŐZD MEG TE IS AZ ÉRTELMETLEN SZÍVHALÁLT!

Címszavakban a szolgáltatásról

Gyorsan, egyszerűen, olcsón felderíthetők:
• ritmuszavar,
• stroke és hirtelen szívmegállás kockázata,
• véroxigén,
• pulzus,
• HRV – szívritmus-variabilitás (Heart Rate Variability),
• bradycardia, tachycardia, extraszisztolé,
• kamrai vezetési zavarok
• klinikai szintű EKG-t mér,
• melyet orvosi segítség nélkül kiértékel

A mérés eredményei azonnal megjeleníthetők okostelefonban, számítógépen. Így ezek az egészségügyi naplóban tárolódnak, kezelő orvosnak továbbítható.

Prof. Dr. Merkely Béla a Semmelweis Egyetem Rektora, a Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinka Igazgatója, egyetemi tanára: „Nem csak a szívbetegséggel élőknek, hanem valamennyi egészségtudatos páciensemnek ajánlom!”

Új funkcióval bővült a mobil EKG:

Hiánypótló funkcióval bővült a mobil EKG, amely ennek köszönhetően már szívritmus-variabilitás (Heart Rate Variability; HRV) mérésére is alkalmas.

Rövid idő alatt elvégezhető HRV-mérés – amely a szívritmus természetes ingadozását képes kimutatni. Ez a nyugat-európai és az amerikai kardiológusok körében elterjedt vizsgálati módszer.

A HRV-mérés megbízható visszajelzést ad a felhasználó általános egészségi-, és fittségi állapotáról, továbbá az idegrendszer, és a keringési rendszer pillanatnyi állapotát is feltérképezi.

Szívritmuszavarok esetén a rendellenes működés következtében változik a szívritmus, illetve a szívfrekvencia, ilyen zavar például a stroke kockázatát jelentősen növelő pitvarfibrilláció is, melyet szintén jelez a mobil EKG.

Nincs ok minden esetben az ijedtségre – a szívritmus-ingadozások lehetnek természetes eredetűek is. A rosszindulatú szívritmuszavarokkal szemben, ezek a az egészségi állapot fontos mutatói. A HRV-mérés ezekről a természetes változékonyságokról nyújtanak fontos adatokat.