Szögletek, szabadrúgás varriációk, támadás, védekezés, büntetők, indítás. Kiélezett helyzetek rengeteg szurkolóval, és nagy téttel.

Labdarúgó

Egy-egy hiba akár végzetes is lehet. A figyelmet, koncentrációt 90 vagy 120 percen keresztül is fenn kell tartani. Gyermek kortól eljutni egy profi szerződéshez rengeteg munkát igényel és olyan testalkati, genetikailag meghatározott biológiai adottságokat, melyeken nehéz változtatni. Egy jó játékost, egy nyerő típust a személyisége és a kognitív (érzékelő) képességei emelhetnek ki a többiek közül. A higgadtság, önbizalom, dinamizmus, frusztráció elviselése, döntésképesség olyan dimenziók melyek átlag feletti szintje szinte már elvárás.

A kognitív tényezők közül az anticipáció, reakcióidő, stressz tolerancia vagy a fókuszált figyelem fejlesztésével nevelhető fel egy „vér profi atléta”.

A teszt feltárja az okokat, ami miatt nem sikerül végrehajtani egy adott feladatot, hiába gyakoroltatják akár 1000-szer is.

A labdarúgás teszt rendszerrel felmérjük a sportoló összes szükséges kognitív (érzékelő) tényezőjét és sporthoz kapcsolódó személyiségjegyeit.

Felhasználható a sportágalkalmassági, kiválasztási folyamatban és a versenyzők fejlesztésében 7 éves kortól egészen a felnőtt profi sportolókig.

A szoftveres felmérés végén a sportoló, edző, sportpszichológus azonnali képet kap az egyes dimenziók helyzetéről. Az eredmények tükrében kialakítható személyes vagy csapat szintú felkészülési terv, mely edzés, verseny szituációkban, számítógépes-szimulációs programokkal vagy sportpszichológus segítségével végrehajtható.

A teljes labdarúgás képesség teszt részletes leírásáér kattits ide >>> (15 év alatti gyermekek részére ennek a tesztnek a korcsoport szerinti váltazatai vehetők igénybe)