Lehetsz amatőr, fél profi, vagy profi sportoló, gyermek, fiatal felnőtt, vagy idős, céljaidat csak akkor éred el, ha egyedi alkatodnak megfelelően edzel.

Hogyan maradhatsz egészséges? Milyen életmódot kövess? Miként lehetsz akár a világ legjobbja a sportban? Vizsgálataink megadják a választ!

shutterstock_208017424Gym man push-up strength pushup with Kettlebell

A sportantropometriai mérés az ideális sportág megtalálásához, a testre szabott edzésterv megírásához adja meg az alapokat, úgy mint: testalkat, testösszetétel, hízásra való hajlam, optimális testtömeg, erősíthető-ség, biológiai kor, várható felnőtt kori testmagasság (az utóbbi kettő csak gyermekeknél releváns)

Tudd meg milyen sport, milyen edzés a legjobb számodra!

 

A mért adatok tudományos elemzésével tanácsot adunk az optimális sportágválasztáshoz, az egyénre szabott mozgásformához, és az egyénileg legjobb edzésterv megírásához.

Tehát a felmérés nélkül, szemre való döntéssel nagyot lehet hibázni. Például azzal, hogy valakinek 10 kg testsúlycsökkentést tűzünk ki célul, pedig nincs is súlyfeleslege, vagy jóval kevesebb. Az így hibásan meghatározott étkezéssel, edzéstervvel nemhogy a kívánt cél nem érhető el, de fizikailag és mentálisan is kárt lehet okozni.